Service & gemak

   Zoals elk jaar komt de periode van de inschrijvingen eraan. Alles wordt goed voorbereid, de inschrijvingsmomenten staan vermeld op uw website, de documenten liggen netjes klaar op het secretariaat. Toch lopen de inschrijvingen vaak minder gesmeerd dan gedacht.

   Tijd voor ouders en kind

   De inschrijving is niet het leukste moment. Er komt veel papierwerk bij kijken. De ouders kunnen zich niet gemakkelijk vrij maken overdag en komen allemaal samen tijdens het inschrijvingsmoment buiten de schooluren. Een wachtrij aan het secretariaat en de spanning stijgt.

   Het kan ook anders. Via de online inschrijvingsmodule schrijven de ouders hun kind in wanneer het hun best past. En in het secretariaat wordt alles op het gepaste moment verwerkt. Er komt tijd vrij voor een hartelijke ontvangst.

    

   Oplossing voor beperkt aantal plaatsen

   Als er slechts een beperkt aantal plaatsen zijn, dan hoeft er niet gekampeerd te worden voor de schoolpoort. Via de online inschrijvingsmodule heeft iedereen evenveel kans om zijn kind in te schrijven. Alles wordt automatisch geregistreerd en de ouders krijgen onmiddellijk een bevestiging. En dit alles volgens de wettelijke chronologische volgorde.