U bent hier: home » acties & events

   Evenementen

   Infosessie: Cybersecurity

   Leer hoe uzelf en uw onderneming te beschermen

   Cybercrime raakt ons elke dag meer en meer. Fraudeurs gaan steeds creatiever en agressiever te werk in het aanvallen van professionelen. Zowel KMO's als eenmanszaken worden steeds vaker slachtoffer van aanvallen als phishing, ransomware, factuurfraude enz...

   Bert Bleukx legt u in klare taal uit hoe hackers vandaag de dag ondernemers aanvallen. Als verantwoordelijke voor cybersecurity binnen KBC Bank & Verzekeringen sinds 2008 heeft hij de technieken zien evolueren en doorspekt hij de presentatie met concrete voorbeelden uit de praktijk.

   Zonder één woord technisch jargon krijgt u inzicht hoe cybercriminelen te werk gaan en krijgt u concrete tips over wat u kan doen om uw onderneming daar tegen te beveiligen.

   Praktische info

   • 22/02/2018
   • 17u30 - 20u30
   • kosteloos
   • Korazon
    Izegemsestraat 60A - 8800 Rumbeke

   Infosessie: Beeldmarketing

   Maak uw marketing succesvol door goed gebruik van beelden

   Het gezegde "een beeld zegt meer dan duizend woorden" is vandaag meer dan ooit van toepassing. Vooral de bewegende beelden zijn alom aanwezig: sociale media, beursstands, campagnes, displays in bedrijven en winkels. Onderzoek bevestigt dat in 2017 de Facebook-gebruiker 70% van zijn tijd keek naar video, film, animatie, kortom bewegende beelden. Voor 2018 voorspelt men dat dit 80% wordt. Hoog tijd voor elke ondernemer om beeldmarketing bewust te integreren in de totale marketing aanpak.

   Johan Van Parys, zaakvoerder Dtonic, vertelt u het hoe, wat en wanneer van beeldmarketing. Waar kunt u dit inzetten? Hoe gebruikt u beeld om klanten en prospecten aan te spreken

   De presentatie brengt u bruikbare tips en bevat vele voorbeelden uit de praktijk. Kort en bondig, in klare taal wijst Johan u de weg in de wondere wereld van het beeld.

   Praktische info

   • 19 april 2018
   • 17u30 - 20u30
   • kosteloos
   • Korazon - Izegemsestraat 60A
    8800 Rumbeke