Beaulieu Technical Textiles

   We bouwden een website voor Beaulieu Technical Textiles. Onze klant kan deze volledig zelf beheren in meerdere talen, waaronder het Chinees.

   Over Beaulieu Technical Textiles

   Beaulieu Technical Textiles (BTT), onderdeel van de Beaulieu International Group, is gespecialiseerd in technisch textiel. Het bedrijf is een pionier in zijn sector en is vandaag toonaangevend in de sectoren van vloerbedekking, verpakkingen, agro-, geo- en bouwtextiel. BTT biedt een gamma aan hoogwaardige oplossingen onder het motto “Envisioning Solutions. Vouching for Quality.”

   De uitdaging

   BTT zocht een online partner om een nieuwe website te bouwen die de uiteenlopende producten en diensten in de kijker zet, en waar de bezoeker zowel technische als marketing-gerelateerde informatie vindt. Een belangrijke vereiste van BTT was dat de website in het Engels en het Chinees beheerd moest kunnen worden, en dat ze dit volledig zelf in handen wilden hebben. Een gebruiksvriendelijk CMS was dus een must.

   De oplossing

   Om de doelstellingen te bereiken, maakte Korazon een responsive website in meerdere talen, die eenvoudig beheerd wordt in het content management systeem Liquifi. De website bevat een productcatalogus met alle technische informatie over de producten. De bezoeker kan er ook handleidingen voor installatie vinden.

   Technische fiche

   • Liquifi CMS
   • .net
   • Microsoft SQL Server
   • Responsive website
   • SEO-friendly

   website met productcatalogus in meerdere talen

   bezoek de website