Cervo-Go

   Korazon bouwde een nieuwe website waar alle opleidingen van Cervo-Go worden aangeboden en gebruikers zich kunnen inschrijven. Een extranet zorgt voor online beheer van alle gegevens.

   Over Cervo-Go

   Het centrum voor volwassenenonderwijs Cervo-Go is uitgegroeid tot een begrip in de regio Westhoek, Westkust en Middenkust. Met 13 vestigingen, 6 lesplaatsen en meer dan 4000 cursisten vormt het een dynamisch centrum waar een waaier aan opleidingen wordt aangeboden. Het CVO speelt maximaal in op nieuwe ontwikkelingen binnen de economische en culturele samenleving en slaagt erin om telkens een gevarieerd en boeiend opleidingsprogramma met tal van nieuwigheden voor te schotelen.

   De uitdaging

   Cervo-Go wilde een website waarop al hun opleidingen getoond worden met de daarbij horende informatie als lesplaatsen, docenten, prijzen, lesdata,… Ze wilden de opleidingen volledig zelf kunnen beheren en structureren. Ze wilden dat de gebruikers vlot op de website terechtkomen via Google, en dat ze in enkele klikken de door hen gezochte opleiding vinden op de website. Wat betreft inschrijvingen wenste Cervo-Go dat deze beheerd kunnen worden in een extranet, waar gebruikers de mogelijkheid hebben om vrijstellingen aan te geven en waar ze op een wachtlijst gezet worden indien nodig.

   De oplossing

   Korazon ontwikkelde een gebruiksvriendelijke, visueel aantrekkelijke website waar Cervo-Go al hun opleidingen online kan aanbieden aan potentiële gebruikers. Door middel van een uitgebreid filtersysteem kunnen deze makkelijk en snel de opleiding vinden die aan hun eisen voldoet. Ze kunnen ook eenvoudig inschrijven via de website. Alles wordt beheerd via een extranet: opleidingen, inschrijvingen, betalingen,… Bij het bouwen van de website hield Korazon rekening met de voornaamste regels voor SEO, zodat de opleidingen gemakkelijk gevonden worden via Google.

   Technische fiche

   • Liquifi CMS
   • .net
   • Microsoft SQL Server
   • Filtersysteem voor opleidingen
   • Responsive website
   • SEO-friendly

   website en extranet voor beheer van opleidingen en cursisten

   bezoek de website