Eurochair

   Een grafisch aantrekkelijke website voor Eurochair, die ze volledig zelf kunnen invullen en aanpassen

   Over Eurochair

   Eurochair is een meubelspecialist, gevestigd in Ardooie. Het bedrijf richt zich al meer dan 20 jaar op de horeca, de zorgsector en de projectmarkt. Inrichting van hotels, restaurants, cafés, vergader- en seminarieruimtes, burelen, scholen: Eurochair doet het allemaal. Design, creativiteit en productontwikkeling gaan hierbij hand in hand. Eurochair verdeelt een aantal exclusieve merken en kan rekenen op zusterbedrijf “De Zetel” voor de productie van houten stoelen en tafels.

   De uitdaging

   De website van Eurochair voldeed niet langer aan de eisen van de zaakvoerders. Onze klant wilde graag een overzichtelijke website met een strak en tijdloos design, waar de bezoeker een duidelijk overzicht krijgt over alle producten. Een belangrijke vereiste was dat ze de website zelf kunnen invullen, nieuwe pagina’s kunnen toevoegen en de navigatie kunnen aanpassen.

   De oplossing

   Korazon bouwde een aantrekkelijk vormgegeven responsive website in 2 talen. We hielden hierbij rekening met de regels voor SEO zodat Eurochair gemakkelijk gevonden wordt in de zoekrobots. De website bevat een gedetailleerde productcatalogus en biedt de mogelijkheid om vlot een offerte aan te vragen voor geselecteerde producten. Dealers kunnen inloggen om specifieke productinformatie en prijzen te bekijken. De nieuwe website van Eurochair is volledig gebouwd in ons CMS Liquifi, zodat de klant alles zelf kan beheren en aanpassen.

   Technische fiche

   • Liquifi CMS
   • .net
   • Microsoft SQL Server
   • Responsive website
   • SEO-friendly

   website met catalogus en klantenportaal

   bezoek de website