Globius

   een informatieve website om zoveel mogelijk contactnames te genereren

   Over Globius bvba

   Globius Industrial Tape & Packaging Solutions brengt kleefband, omsnoering, folie en toebehoren op de Belgische markt. Het klantenbestand bestaat voornamelijk uit productiebedrijven in diverse sectoren en hun logistieke partners.

   De uitdaging

   Globius beseft heel goed dat verpakken en verkleven niet de core business is van hun klanten. Daarom willen ze dat (potentiële) klanten het gevoel krijgen dat Globius een goede oplossing biedt voor al hun verpakkingsproblemen. De website is een belangrijk onderdeel van deze strategie. Daarom wilde Globius een nieuwe, no-nonsense website waarmee ze hun (potentiële) klanten beter kunnen informeren over het correcte gebruik van het juiste, kwalitatieve verpakkingsmateriaal. Een belangrijke eis was dat de site gemakkelijk gevonden wordt in de zoekmachines en zoveel contactnames en bestellingen teweegbrengt.

   De oplossing

   Korazon ontwikkelde een grafisch aantrekkelijke website waar het doelpubliek snel alle informatie vindt over de diverse aangeboden verpakkings- en verklevingsmaterialen. De producten zijn netjes geordend per hoofd- en subcategorie en de bezoeker kan op elke pagina gemakkelijk contact opnemen met Globius. Korazon besteedde bij het maken van de website veel aandacht aan SEO, zodat Globius goed gevonden wordt in de zoekmachines. De klant is tevreden: er komen heel wat nieuwe aanvragen binnen en het bezoekersaantal van de website is flink gestegen.

   Technische fiche

   • Liquifi CMS
   • .net
   • Microsoft SQL Server
   • Responsive website
   • SEO-friendly

   bedrijfswebsite met overzicht producten en diensten

   bezoek de website