U bent hier: home » referenties » corporate website

   Iep Invest

   Korazon creëerde een nieuwe website voor investeringsmaatschappij Iep Invest, waarmee alle stakeholders correct geïnformeerd worden.

   Over Iep Invest

   Iep Invest is een beursgenoteerde investeringsmaatschappij met een belangrijke participatie in de vastgoedgroep Accentis (ACCB). Het bedrijf werd opgericht in 1982 en evolueerde in de loop der jaren van een gediversifieerde industriële groep tot een monoholding. Sinds 1999 noteert Iep Invest aandeel aan Euronext Brussels (IEP). Het hoofdkantoor van de vennootschap is gevestigd in Ieper.

   De uitdaging

   Een beursgenoteerd bedrijf als Iep Invest moet heel wat communiceren. Het is een uitdaging om in al die communicatie en verslagen een heldere structuur aan te brengen. Een belangrijke vereiste van Iep Invest was dat ze de website en de communicatie volledig zelf konden beheren. Een gebruiksvriendelijk CMS en een aanpak met aandacht voor SEO was dus een must.

   De oplossing

   Na een uitgebreide analyse stelde Korazon een duidelijke informatie-architectuur op. Dit was de basis voor een responsive website, die eenvoudig beheerd wordt in het content management systeem Liquifi. Op de website kunnen diverse groepen gebruikers pers, aandeelhouders en beleggers) teksten en verslagen raadplegen.

   Technische fiche

   • Liquifi CMS
   • .net
   • Microsoft SQL Server
   • Responsive website
   • SEO-friendly

   corporate website

   bezoek de website