Nature 7

   Korazon ontwikkelde een interactieve applicatie waarmee de klanten van de steenbakkerij hun eigen “ideale baksteen” kunnen samenstellenen visualiseren.

   Over Vande Moortel

   Steenbakkerij Vande Moortel uit Oudenaarde is een fabrikant van gevelstenen en keiklinkers, die steeds beantwoorden aan de allerhoogste kwaliteitsnormen. Vande Moortel is actief in Europa en daarbuiten.

   De uitdaging

   Naast kwaliteit vormt innovatie de basis van het succes van Vande Moortel. Een aantal jaar geleden bracht de steenbakkerij een nieuwe collectie gevelstenen, “nature7” genaamd, op de markt. Om de nieuwe productlijn te promoten had het bedrijf nood aan een interactieve website om de brede waaier aan bakstenen uit de reeks te presenteren aan potentiële klanten. Vande Moortel kwam naar Korazon met de vraag om een tool te ontwikkelen die in de toonzaal en op het web kan gebruikt worden en waarmee de klant zelf zijn mix van bakstenen kan simuleren (kleur van de steen, kleur van de voeg, metselverband).

   De oplossing

   Korazon bouwde een interactieve simulator waarmee de potentiële klant zijn persoonlijke mix kan samenstellen. Op basis van zijn voorkeuren simuleert de applicatie de gewenste gevel. Als de klant het resultaat goedkeurt, kan hij overgaan tot een prijsaanvraag of een afspraak. Verder kan hij via de toepassing ook nog technische informatie opvragen en zijn eigen mix als PDF-bestand in zijn mailbox ontvangen. Creativiteit ten top!

   Technische fiche

   • .net
   • Microsoft SQL Server
   • Responsive website
   • SEO-friendly

   De voordelen op een rijtje

   • Mooie en originele presentatie van de producten
   • Potentiële klant kan zijn eigen wens onmiddellijk laten visualiseren
   • De stap om een afspraak te maken of een prijsaanvraag te doen verkleint aanzienlijk

   webapplicatie met online configurator

   bezoek de webapplicatie