Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij

   Een centraal systeem voor het beheer van zalenreservaties en catering.

   Over POM

   De Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM) West-Vlaanderen versterkt ondernemerschap door samenwerking te stimuleren tussen de ondernemingen en hun organisaties, de kennisinstellingen, de regionale beleidsorganen en de sociale partners. Het doel is te komen tot een duurzaam, innovatief en internationaal gericht economisch weefsel.

   De uitdaging

   Om dat ondernemerschap te bevorderen, beheert POM verschillende meeting- en conventielocaties verspreid over de hele provincie West-Vlaanderen. De reservatie en ondersteuning was tot voor kort een volledig manueel proces. Het spreekt voor zich dat het op die manier niet altijd even eenvoudig was om het overzicht te bewaren. Bovendien kwamen er ook heel wat administratieve beslommeringen bij kijken en werden er geregeld fouten gemaakt.

   De oplossing

   Korazon zorgde voor een op maat gemaakte webapplicatie en website voor het reserveren en beheren van vergaderruimtes. De bezoeker die een vergaderzaal wil reserveren, kan op basis van verschillende criteria (capaciteit, datum, uur,…) zoeken naar een geschikte locatie. Per locatie ziet hij gedetailleerde informatie over de voorzieningen ervan. Indien de bezoeker geïnteresseerd is, kan hij de ruimte online reserveren met een eenvoudige muisklik. Via het Content Management Systeem kan POM gemakkelijk de zalen en reservaties zelf beheren.

   Technische fiche

   • Liquifi CMS
   • Liquifi community module
   • .net
   • Microsoft SQL Server

    

   beheer van zalenreservaties en catering

   bezoek de website