Sinnfoort

   Korazon bouwde een nieuwe website en webshop voor het familiebedrijf Sinnfoort.

   Over Sinnfoort

   Het familiebedrijf Sinnfoort werd opgericht in 1965. Door de jaren heen heeft Sinnfoort zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van eettafels en keukenstoelen, tuinmeubelen en winkelmaterialen. Het familiaal karakter van het bedrijf is nooit verloren gegaan. In 1994 is het overgegaan van vader op zoon en vandaag is Kris Defoort nog altijd zaakvoerder van de onderneming die zijn ouders in 1965 uit de grond stampten.

   De uitdaging

   Sinnfoort wilde een website voor zijn 3 divisies: tafels en stoelen, tuinmeubelen en winkelmaterialen. Hierop moeten de diverse productgroepen overzichtelijk gepresenteerd worden. Een goede positie in de Google-ranking was prioriteit voor alle 3 de divisies, zodat potentiële klanten die zoeken op een bepaald trefwoord gemakkelijk hun weg vinden naar de respectievelijke website.

   De oplossing

   Korazon ontwikkelde een website met 3 “vertakkingen” voor de verschillende divisies van Sinnfoort. Hier krijgt de gebruiker een duidelijk zicht op de verschillende productgroepen. Naast de website bouwden we een webshop voor tafels en stoelen, en één voor winkelmaterialen. We besteedden hierbij veel aandacht aan SEO en SEA om de juiste potentiële klanten aan te trekken vanuit Google. Zo creëerden we voor elke productgroep van de shops een aparte domeinnaam met als doel zo hoog mogelijk te scoren in Google.

   De websites en webshops zijn allemaal gekoppeld aan het ERP-systeem In Motion. Alle informatie over producten en bestaande klanten komt rechtstreeks uit dit ERP-pakket. De prijzen per klant (nettoprijzen, volumestaffels, contracten) worden beheerd in In Motion en overgenomen in de webshops. Alle bestellingen worden automatisch doorgegeven aan het interne computersysteem van Sinnfoort.

   Technische fiche

   • Liquifi CMS
   • .net
   • Gebouwd op e-commerce motor
   • Koppeling aan ERP-pakket In Motion
   • Aparte domeinnaam per productgroep
   • Microsoft SQL Server
   • Responsive website
   • SEO-friendly

   website met visueel uitgewerkt overzicht van de collecties

   bezoek de website