Visix 3.0

   Een complexe webshop waarbij klanten online bedrukte vlaggen kunnen bestellen.

   Over Visix

   Visix levert bedrukte vlaggen, spandoeken, werfdoeken, masten, windbanners, beachvlaggen, etalagedoeken, beursdoeken,… Kortom alles wat nodig is om een merk, imago of logo in het straatbeeld laten opvallen of om sfeer te creëren in winkels, op evenementen en tijdens beurzen. Visix levert zowel aan particuliere klanten, grote en kleine bedrijven, gemeentebesturen of overheden alsook aan professionele klanten zoals standenbouwers, interieurarchitecten, beletteraars, grafisch ontwerpers en groot formaat drukkers. Kortom, Visix is de ideale partner voor alle promotiemateriaal voor binnen en buiten.

   De uitdaging

   Visix wilde een webshop of bestelplatform waarbij hun klanten online bedrukte vlaggen kunnen bestellen. Een aantal factoren zijn echter niet zo voor de hand liggend. Zo wordt er bij hen eerst een prijscalculatie gemaakt, die pas na het akkoord van de klant omgezet wordt naar een offerte of bestelling. Daarnaast variëren de prijzen al naargelang de levertijd. Bij afhandeling van de bestelling kan de prijs dus nog wijzigen. Ten slotte moet het een web-to-print systeem zijn, waarbij binnenkomende bestellingen na manuele controle onmiddellijk klaargezet worden voor druk. Een hele uitdaging voor Korazon!

   De oplossing

   Korazon ontwikkelde Visix 3.0, een bestelplatform met het uitzicht van een webwinkel. Dit geeft de klanten een vertrouwd gevoel. Ze kunnen er met hun unieke login 24/7 terecht voor op maat gemaakte producten aan hun eigen kortingstarief. Dankzij het bestelplatform heeft Visix een goed overzicht van de calculaties en offertes die een bepaalde klant aanvraagt. Hierdoor weten ze veel beter dan vroeger waar de klant naar op zoek is, een plus! Bovendien kunnen grote bestellingen sneller verwerkt worden omdat de klant ze online ingeeft en zijn materiaal oplaadt. Zo kunnen ze bijna automatisch in druk. Het gevolg: snellere en betere service, en dus tevreden klanten!

   Technische fiche

   • .net
   • Koppeling aan ERP-pakket In Motion
   • Gebouwd op e-commerce motor
   • Web-to-print
   • Microsoft SQL Server

    

   B2B webshop en bestelplatform voor bedrukte vlaggen