Vroman NV

   Een grafisch aantrekkelijke website met volledig productaanbod en “on the fly” creatie van commercieel-technische fiches.

   Over Vroman NV – Ardeca Lubricants

   Ardeca biedt allerlei soorten smeermiddelen aan voor personenwagens en vrachtauto’s, voor agrarische, industriële en maritieme doeleinden en voor toepassingen in de voedingssector. Het bedrijf is sinds de opstart in 1988 uitgegroeid tot een van de belangrijkste smeermiddelenverdelers in België. De producten worden wereldwijd verkocht via een netwerk van partners.

   De uitdaging

   De website van Ardeca was aan vernieuwing toe. Ze was niet responsive en de navigatie liet te wensen over. De website werkte niet in alle browsers, en de look & feel had dringend nood aan een opfrissing. De nieuwe website moest een up-to-date productcataloog bevatten, waarin klanten vlot het product kunnen vinden dat ze nodig hebben. Een belangrijke vereiste hierbij was de mogelijkheid om technische fiches aan te maken met alle informatie over een bepaald product. Ook SEO stond hoog op de agenda, alsook integratie van de verschillende social media kanalen.

   De oplossing

   Korazon maakte voor Ardeca een overzichtelijke, grafisch aantrekkelijke website met een uitgebreide productcatalogus. Van elk product kan de gebruiker een MSDS-fiche downloaden (Material Safety Data Sheet) alsook een “on te fly” gegenereerde TDS (Technical Data Sheet). Deze productfiches zijn bovendien gepersonaliseerd per verdeler. We voorzagen de mogelijkheid om het Content Management Systeem te koppelen aan de labelprinter van Ardeca, zodat alle verpakkingen voortaan voorzien worden van labels met alle correcte informatie. De Oil Finder, die aanwezig was op de vroegere website van Ardeca, werd behouden. Hier kunnen gebruikers snel de geschikte olie vinden voor hun type voertuig.

   Technische fiche

   • Liquifi CMS
   • .net
   • Microsoft SQL Server
   • Koppeling met labelprinter
   • Responsive website
   • SEO-friendly

   website met productcatalogus voor motorolie

   bezoek de website