gebruikersinterface & usability

   Bij alles wat we bij Korazon bouwen voor onze klant staat altijd één persoon centraal: de gebruiker. Hij moet een goed gevoel krijgen wanneer hij uw website bezoekt, iets koopt in uw webwinkel of gebruik maakt van uw webapplicatie. Het opmaken van een gebruikersinterface en de gebruiksvriendelijkheid ervan vormen de sleutel tot het succes van het project. Bij Korazon staan experten met meer dan 20 jaar ervaring voor u klaar.

   Het ontwerpen, bouwen en bijsturen van een gebruikersinterface is een proces dat tijd vergt om tot het beste resultaat te komen. Alles start met een gedetailleerde analyse van het project. Dit vormt de basis van de informatiearchitectuur. Op basis van input van de gebruiker zoeken we uit hoe de informatie het best wordt beheerd, gestructureerd en georganiseerd. Dit wordt aangevuld met een aangepaste methode om snel informatie terug te vinden. Aan de hand van prototypes of wireframes maken we deze stappen tastbaar. Zo kunnen we effectief overleggen met de gebruiker en de klant.

   Op vlak van gebruikersinterface & usability is het raadzaam om te werken met concrete informatie en resultaten. Die verkrijgen we door middel van bevraging van de doelgroep, A/B testing, heatmaps, testpanels, customer journey en persona’s. Korazon bekijkt samen met u welke methodieken het best gebruikt worden voor uw project.

    

   Contacteer ons voor een openhartig gesprek