Webapplicatie Meer marge met een efficiënte webapplicatie

Het werk mag ook vlot gaan

Efficiënt werken is een belangrijke succesfactor voor een onderneming. Het digitaliseren van werk en processen is cruciaal. Manuele handelingen vervangen door een automatische digitale stroom zorgt voor rust en minder fouten.

Korazon gaat op zoek naar de manuele processen in de verschillende afdelingen van de onderneming. De haalbaarheid en ROI van de digitalisering wordt in kaart gebracht. Op basis van die informatie wordt beslist welke webapplicaties er ontwikkeld worden.

De gebruiker centraal

Alles begint bij de gebruiker. De webapplicatie wordt gebouwd op zijn maat. Taken zonder toegevoegde waarde worden gedigitaliseerd zodat er tijd vrij komt voor nuttiger werk.

Gebruiksvriendelijkheid komt hier om de hoek kijken. En dat houdt meer in dan het grafisch ontwerpen van leuke schermen. In het vak wordt de term ‘UX’ gebruikt. Dit staat voor User Experience. Niet alleen wat de gebruiker ziet, maar zijn totale ervaring is belangrijk. Meer over UX lees je hier. 

In het Korazon team zitten UX specialisten die daarvoor zijn opgeleid en jaren ervaring hebben.

Jouw webapplicatie made by Korazon

We maken jouw werkomgeving productiever met een webapplicatie:

  • Digitalisering van bedrijfsprocessen schakelt manuele handelingen en fouten uit
  • Een betere samenwerking binnen de onderneming en met externen
  • Medewerkers worden ontlast van vervelende taken
  • Iedereen werkt steeds met recente en correcte informatie
  • Korazon bouwt een webapplicatie aangepast aan jouw onderneming
Ja, graag een productieve webapplicatie

Integratie

Bij veel ondernemingen staat een ERP-pakket centraal in de sturing en opvolging van alle processen. En dat is goed. Webapplicaties sluiten daar perfect op aan. Een webapplicatie digitaliseert processen die niet of slechts gedeeltelijk worden ondersteund door het ERP-pakket.

Webapplicaties en het ERP-pakket vormen 1 geheel. Samen digitaliseren ze de bedrijfsprocessen en schakelen ze manuele handelingen en fouten uit.

Korazon heeft ervaring met integratie van allerlei ERP en andere toepassingen. Zowel grote systemen als SAP, Microsoft Business Central, Hubspot, Clickdimensions, Flexmail als met kleinere lokale spelers.

Is het nu tijd om de inefficiënties in jouw onderneming aan te pakken?

Neem contact en we zoeken het samen uit. Na het intake gesprek:

  • zie je de verbeterpunten in jouw onderneming
  • ken je de grootorde van de ROI
  • heb je inzicht in 25 jaar ervaring en expertise van Korazon

Philip Vanassche

advies & verkoop