Historiek Meer dan 25 jaar ervaring

Korazon is opgericht in 1990 als Tales Systems cvba, en behoort tot de eerste lichting webbedrijven in België.


Met een bewuste aanpak op basis van nuchterheid en een gerichte focus op continuïteit overleefde Korazon alle internetbubbels en hypes en groeide het uit tot een vaste waarde.

De start

De eerste activiteiten bestonden uit het ontwikkelen van interactieve educatieve software. Met de opkomst van het internet in 1994-1995 stond Tales/Korazon mee aan de wieg van de eerste websites van bedrijven als Telenet, Humo, Ericsson België, Texaco Benelux en General Electric Belgium. Al snel volgden ook de eerste webwinkels en webapplicaties.

De groei

In de volgende decennia volgden de hypes elkaar snel op: eerste e-commerce hype van begin 2000, zoekmachines, virtual reality, chatcultuur, sociale media...

Korazon hield altijd de beide voeten op de grond. Bij elke hype zoeken we consequent naar zaken die voor onze klanten nuttig en interessant zijn. De vraag die we stellen is eenvoudig: brengt het nieuwe fenomeen iets bij tot de verbetering van de onderneming van onze klant? En indien ja, staat de investering in verhouding tot het resultaat?

Vandaag

Vandaag is Korazon uitgegroeid tot een vaste waarde op de markt. Een gezonde organische groei in combinatie met een stevige financiële balans: wij gaan voor de lange termijn

De eerste stap naar digitale bloei is gemakkelijk. Neem contact!

Na het intake gesprek ontvang je een adviesrapport met: