DNA Zo zit Korazon in elkaar

Web in het hart

Korazon bouwt webapplicaties op maat waarmee ondernemingen beter communiceren, meer verkopen en efficiënter werken. De naam Korazon is bewust gekozen en is een verwijzing naar 'hart', in het Spaans 'corazon'. 

In het hart van jouw onderneming

Onze klanten nemen ons op in het hart van hun onderneming. Daar bevinden zich alle processen en data die de onderneming draaiende houden. Die bedrijfsprocessen laten we vlotter verlopen door ze te integreren en te digitaliseren. We doen dit met meer dan 25 jaar ervaring.

Het hart op de juiste plaats

Wat u Korazon ook toevertrouwt – de ontwikkeling van een enkele applicatie of de webintegratie van alle processen – altijd staat de gebruiker centraal. In de weboplossingen die wij bouwen vindt iedereen moeiteloos wat ie zoekt.

Met hart en ziel

Elk project staat onze webontwikkelaars nauw aan het hart. Ook na oplevering blijven beschikbaar met hart en ziel. Daarbij houden wij altijd de voeten op de grond en vertellen we onbevangen wat u wel en niet kan verwachten van het web.

Internet

De webwereld heeft een zekere maturiteit vergaard. Het internet is niet langer een speeltje of een curiositeit; vandaag vindt het vlot zijn weg naar de kernactiviteiten van een onderneming.

Vroeger en vandaag

In de beginjaren van het commerciële internet lieten ondernemingen en organisaties een eenvoudige website bouwen die diende als online bedrijfsbrochure. Het gebruik van e-mail versnelde de communicatie en nam stilaan de plaats in van brieven, fax en telefoon.

Vandaag stroomt het internet dwars door het hart van jouw onderneming. Vrijwel alle activiteiten hebben ermee te maken. Webtechnologie wordt gebruikt in communicatie (websites en internetmarketing), in verkoop (webwinkels en klantenportalen) en in algemene bedrijfsprocessen (webapplicaties).

Opportuniteiten voor jouw onderneming

Het integreren en optimaliseren van bedrijfsprocessen via het web zorgt voor:

  • een betere communicatie met meer contacten
  • een vlottere verkoop met meer omzet
  • een efficiëntere manier van werken met meer marge

De eerste stap naar digitale bloei is gemakkelijk. Neem contact!

Na het intake gesprek ontvang je een adviesrapport met: