U bent hier: home » JIT 2.0 » digitale transformatie

   digitale disruptie of transformatie

   Digitale disruptie is de zoveelste hype die een totale ommekeer van het bedrijfsleven voorspelt. Er is geen tijd te verliezen of uw onderneming is ten dode opgeschreven.

   Digitale transformatie is een evolutie die al een tijdje bezig is en nu in een stroomversnelling zit. Bewust slimme keuze's maken waarborgt de continuïteit van uw onderneming.

   Korazon helpt u bij het laatste.

    

   Bestel het boek

   Als u journalisten en managementgoeroes moet geloven, kunt u als ondernemer maar beter uw zaak opgeven, of minstens radicaal omgooien. Want de digitale disruptie haalt alle traditionele businessmodellen onderuit, zo heet het. De toekomst is aan de Amazons en de Ubers van deze wereld. En wie hen niet kan bijbenen, is gedoemd om te verdwijnen.

   Gelukkig hoeft het zo’n vaart niet te lopen. De digitale ontwikkelingen dwingen u inderdaad om een en ander te herzien. De wereld is een dorp geworden en zijn bewoners – uw klanten – willen de klok rond op hun wenken worden bediend. Maar als u uw organisatie aan die veranderde wereld wilt aanpassen, hoeft u dat niet drastisch en halsoverkop te doen.

   Lees in ons boek 'JIT 2.0 Bedrijfsoptimalisatie via het web' hoe u veilig uw onderneming doorheen de digitale transformatie loodst.