U bent hier: home » onze aanpak » webimplementatie

   webimplementatie

   Uw webproject begint pas echt te leven wanneer het is opgeleverd. Daarom staat Korazon voor u klaar om het ten allen tijde te analyseren en bij te sturen. Met analytics verkrijgen we nuttige statistieken en meten we het gedrag van de bezoekers op uw site. Hoe komen ze er terecht? Op welke zoekwoorden hebben ze gezocht? Hoe lang blijven ze op de website?

   Contacteer ons voor een openhartig gesprek

   Op basis van de inzichten uit analytics kunnen we uw bestaande website optimaliseren voor de zoekmachines. SEO is immers een continu proces dat gaandeweg verfijnd dient te worden, met als uiteindelijk doel meer waardevolle bezoekers naar uw website brengen.

   Om bezoekers via een specifiek zoekwoord naar uw site te brengen, kunt u ook betalen. Dit is het uitgangspunt van SEA-campagnes via Google Adwords. Ook hiervoor kunt u uiteraard bij Korazon terecht.

   Eens een bezoeker op uw website terecht gekomen is, is het belangrijk dat hij snel en makkelijk vindt wat hij zoekt. Onze grafici schenken veel aandacht aan de interface van uw online tool. In ons team kunnen we daarvoor rekenen op een aantal usability experts.

   De oplevering van uw webproject betekent zeker niet het einde van onze samenwerking. Tijdens het invullen en beheren van uw website en bij moeilijkheden of problemen kunt u altijd rekenen op de deskundige ondersteuning van onze helpdesk. Met Korazon kunt u op beide oren slapen, zowel tijdens de bouw van uw digitaal project als achteraf.