U bent hier: home » onze aanpak » webontwikkeling

   webontwikkeling

   Het ontwikkelen uw website, webwinkel of webapplicatie van A tot Z is een uitdaging die ons ervaren team met veel enthousiasme aangaat. Alles begint met de uitwerking van een webdesign volledig op uw maat, waarbij we veel aandacht schenken aan de online interface. Het is immers de gebruiker die centraal staat bij al onze projecten. 

   Contacteer ons voor een openhartig gesprek

   We maken responsive designs, die geschikt zijn om gebruikt te worden op verschillende toestellen: desktop, laptop, tablet en smartphone. Vandaag is dit een absolute noodzaak geworden. Om uw webproject goed te doen scoren in de zoekmachines houden we ook rekening met de gangbare SEO-regels, zowel inhoudelijk als technisch. Hiervoor hebben we een aantal specialisten in huis. Zij zorgen ervoor dat uw website prominent aanwezig is in de resultaten van de zoekmachines.

   We hebben veel ervaring in het koppelen van websites, webshops en webapplicaties aan alle mogelijke databases, ERP- en CRM-systemen. Uw online tool wordt gebouwd in een makkelijk hanteerbaar CMS. Met Umbraco kunt u uw webproject volledig zelf beheren en behoudt u altijd de controle.

   De ontwikkeling van een webproject is voor ons altijd maatwerk. Elk bedrijf is immers uniek en heeft eigen noden en behoeften. Dankzij onze nauwkeurige strategiebepaling en analyse vooraf kunnen we dit doen binnen uw vooropgesteld budget, timing en scope. Samen zorgen we ervoor dat uw business digitaal groeit!