U bent hier: home » over Korazon » historiek

   historiek

   Korazon werd in 1990 in Izegem opgericht als Tales Systems cvba, en hoort hiermee bij de eerste lichting webdesign bedrijven in België. Dankzij een aanpak op basis van nuchterheid en een gerichte focus op continuïteit overleefde Korazon alle internetbubbels en –hypes en groeide het uit tot een vaste waarde.

    

   Contacteer ons voor een openhartig gesprek

   De start

   De eerste activiteiten bestonden uit het ontwikkelen van interactieve educatieve software. Met de opkomst van het internet in 1994-1995 stond Tales/Korazon mee aan de wieg van de eerste websites van bedrijven als Telenet, Humo, Flair, Libelle, Télémoustique, Ericsson België, Texaco Benelux en General Electric Belgium. Al snel volgden ook de eerste webwinkels en webapplicaties.

    

   De groei

   In de volgende decennia volgden de hypes elkaar snel op. De eerste e-commerce hype van begin 2000 zorgde voor een eerste opengespatte internetbubbel. Nadien kwamen de zoekmachines, de virtual reality, de chatcultuur, de sociale media en voor de tweede keer een webwinkelhype.

   Korazon hield altijd de beide voeten op de grond. Bij elke hype zoeken we consequent naar die zaken die voor onze klanten nuttig en interessant zijn. De vraag die we stellen is eenvoudig: brengt het nieuwe fenomeen iets bij tot de verbetering van de onderneming van onze klant? En indien ja, staat de investering in verhouding tot het resultaat?

    

   Vandaag

   Vandaag is Korazon uitgegroeid tot een vaste waarde op de markt. Een gezonde organische groei in combinatie met een stevige financiële balans: wij gaan voor de lange termijn