U bent hier: home » over Korazon » troeven » projectaanpak

   projectaanpak op maat

   Een weldoordachte projectaanpak van A tot Z, daar staat Korazon voor. Onze organisatie, aanpak en tools zijn gericht op het bestuderen, bouwen en opvolgen van webprojecten. Voor ons zijn iedere klant en ieder project uniek. Dit begint al bij onze offerte, waar we onze persoonlijke visie geven op uw project. Een webproject ontwikkelen, dat doen we bij Korazon met veel zorg!

    

   Contacteer ons voor een openhartig gesprek

   Een projectmatige aanpak is een garantie op succes, zowel voor marketing, verkoop als de uitvoering van bedrijfsprocessen. Eerst wordt de visie scherp gesteld, daarna worden de doelstellingen bepaald en vervolgens wordt het plan van aanpak opgesteld. Nadien worden de resultaten continu gemeten: geen rocket science maar gewoon gezond boerenverstand.

   De bedrijfsorganisatie bij Korazon is rond die aanpak opgebouwd. Geen hiërarchische structuur, geen departementen of afdelingen. Een project wordt gedefinieerd, de meest bekwame personen worden op het project geplaatst en zij dragen de verantwoordelijkheid om het samen met de klant tot een goed einde te brengen.