U bent hier: home » webwinkels

   webwinkels

   Al meer dan 25 jaar bouwt Korazon webwinkels voor klanten in verschillende sectoren, zowel business-to-business als business-to-consumer. Met onze doelgerichte projectaanpak helpen wij u om met uw webshop meer omzet te genereren.

   Contacteer ons voor een openhartig gesprek

   Omdat klanten vandaag online aankopen willen doen waar en wanneer ze willen, maken we uw webwinkel responsive zodat hij perfect werkt op desktop, tablet en smartphone. Het is belangrijk dat uw klanten gemakkelijk vinden wat ze zoeken en dat ze eenvoudig hun aankopen kunnen afronden. Daarom besteden we veel aandacht aan interface design. We houden vanzelfsprekend ook rekening met SEO en internetmarketing.

   Een goede webshop is volledig geïntegreerd in het verkoopsproces van uw organisatie. Dit doen we door hem te koppelen aan uw bedrijfsbeheersysteem en door de e-commerce value chain er naadloos in te verwerken.

   Bekijk onze referenties en u zult zien dat Korazon een geschikte partner is om de verkoop van uw onderneming een boost te geven door middel van een webshop!